Tukang Skodeng!!

Click HERE to see promo!

Saturday, 24 November 2012

Food : Makan & Makan.

Assalam warga kota laman sesawang..
Sementara menunggu my hencek panda pegi solat Jumaat, Murni nak story mory sikit pasal tempat makan yang Murni pegi semalam dan jugak ari ni.. Nampak macam kuat makan plak kan Murni ni.. Well-well nampak je kuat makan tapi tak pon.. Cerr tanye my hencek panda.. Ngee~

Yesterday Murni pegi jumpa my besfren yang agak lama Murni tak jumpa. Do miss her a lot kot. Banyak story yang Murni dah ketinggalan.. Haiyaaa~ Am I live in my own world.. Hopefully not! So we all just sempat lunch together sebab dia keje dan Murni plak ponteng keje. Heeee~ Selekehkan perangai ini! Lunch dekat Strawberry Field Cafe, PJ Old Town. Terasa dah lama tak pegi sini but yang melemahkan semangat tu bile cari parking about half an hour tak dapat-dapat. Aiseyh.. Tekanan jugak laaa plus tengah timing lunch so terima jela sebab dah lama sangat tak bergossip ngan makcik ni.. Tak nak cakap banyak so tengok la Murni makan ape.

Thai Pineapple Fried Rice~

Classic Deco~
















Today, niat nak buat surprise pada my hencek panda. Saje datang tak bagitau. Dah sampai depan rumah baru call him. Memang dia dengan bersuara baru bangun tido tu terkejut jugaklaa when I said, Cerr tengok kat bawah.. Hee~ Bulih plak Murni cakap Murni tak tau camne bley sampai sini & sesat tak jumpe jalan balik. Hihi! Suke sangat bile dapat buat my lovely darling blurr, tersenyum sengal di pagi hari.. Actually kesian jugak kat dia dah laa subuh baru tido tapi Murni dah kacau seawal 9 pagi.. Sorry dear~ Ngeee! Then after my hencek panda siap-siap, dia bawak pegi breakfast dekat Bangi Kopitiam area Bandar Baru Nilai. Wat a nice & calm place! Tenang gitu tau.. Sangat berbeza suasana kopitiam sini dengan KL. Ni yang buat Murni nak selalu je datang sini. Mungkin dah bosan dengan suasana hiruk pikuk bandar kan.. 

Roti bakar kat sini memang sedap!
He tooks half an hour to order.. OH! dear~
Deco yang sangat classic dan NICE!
Ok guys! Sorry lambat publish dis post. Sejak ade my dear, Murni tak abes-abes makan then makan. Haiya~ Bulih montel camni tau! Neway, will share da place wif nice food for the next entry. Stay tuned!!