Tukang Skodeng!!

Click HERE to see promo!

Wednesday, 17 October 2012

Movie : Taken 2..

Assalam guys!! Yesterday, Murni balik awal.. Dah memang plan nak keluar g Alamanda memandangkan pakcik Murni pon OT sampai 12tghari jer.. So at first memang dah terase cam nak cancel je sebab in charge Murni tu boleh plak bagi assignment bagai.. Luckily we're manage to settle everything before lunch.. Then, cepat2 cabut.. Heee~ Shoot g Alamanda bersama pakcik Panda..
Know what; Murni dari pagi tau tengok schedule wayang sebab nak sangat tengok Taken 2~ heee.. Murni cket pon tak bagitau pakcik Panda..
Sampai je Alamanda benda first Murni nak buat is makan coz since morning lagi tau tak makan. Memang lapar giler!!
Tempat fav Murni, Johnny's.. Fav food, Nasi Goreng Thai Belacan memang owsem! Fav dessert, ice flake red bean kot nama die.. Pakcik Murni order amende ntah.. Sebab dah lapar sangat kan tak hirau ape die makan. Ngee.. Tapi kami tambah Mango Salad yang super banyak kacang. Ermm not bad.. Alaaa lupe nak hamek gambar. Cian korang tak dapat tengok kn2~
Lepas makan baru cakap kat pakcik nak tengok wayang.. Nasib baik pakcik cool jerr tak kesah dan memahami.. Actually dah lambat tapi luckily time masok, iklan baru nak habes..
Cite ni memang best tau.. Pakcik adalah orang paling excited dalam wayang. Cian pakcik yang duduk kat sebelah tu.. Haha! Murni plak tengok cite ni senak perut ngan action die. Murni dah follow yang first buat kat Paris so memang kene tengok yg ke-2 ni shoot kat Istanbul.. Wat a nice place to visit~
Cite ni Murni bagi 4.5/5 stars..
#Korang bile lagi nak tengok?? Lalaalalaa~