Tukang Skodeng!!

Click HERE to see promo!

Monday, 21 May 2012

Blog : First tyme kene tag!!

Tak dapat Murni nak jelaskan atau terangkan or explain tentang perasaan Murni sekarang ini.. Terkedu, terkelu lidah berkata2 seteleh belek2 bukak email, tengok comment then tetibe terpana mata memandang pada comment yang menyatakan Murni telah d'TAG!! Seriously perasaan bercampur baur.. Excited sebab ni first time kot Murni kene tag.. Bagaikan halilintar memancar direct ke hati.. Haha!! Hiperbola sungguh ok!

Kepada HENCEK CCB and CIK FIE, thx ok tag Cik Murni ni yg baru je melibatkan diri dalam arena berbeloging ini.. Sgt terharu di sini.. De masa, cik Murni join yerr sbb Cik Murni skunk agak bz sebenarnya.. Plus selalu online blog gune Ipad je.. So sangat rumit di situ.. Neway, thx a lot guys!! Ini mberi semangat untuk Murni untuk terus berbeloging..

"Majulah belog untuk rakan sesawangku!! Haha!!"